DE STEEL TRAIN METHODE

TRANSFORMEER JEZELF IN SLECHTS 30 DAGEN

Zonder gekke diëten of extreme workouts in slechts een paar uur per week.

Bekijk de video met uitleg over onze methode!

NU BEGINNEN!

Geef ons slechts 30 dagen

Oordeel Zelf Hoeveel Fitter, Sterker en Energieker Je Bent

In veel minder tijd

 • 30 Dagen lang 3x per week trainen met ons Steel Train programma voor beginners. (waarde €100)
 • Alle sessies met coach, volledig begeleid van A-Z
 • All sessies volledig persoonlijk aangepast (als personal training maar dan minder saai en een fractie van de kosten)
 • Toegang tot fitness/workout voortgang app (meetbaar resultaat, waarde €50)
 • Toegang tot Facebook groep met mede challengers
 • ​Direct starten en trainen wanneer het jou schikt! (7 dagen per week)
 • 100% fun garantie
 • ​100% persoonlijk resultaat garantie. Niet goed is je geld terug (zonder vragen)

MISSCHIEN IS NOG NIET ALLES DUIDELIJK

We hebben het antwoord op je vragen

Kan ik deze training wel?
100% ja! We hebben mensen met zwaar overgewicht, tieners van 13 en zelfs ouderen van 75. Als zij het kunnen...

Ik heb een blessure, kan ik meedoen?
Ja. Rugpijn, kniepijn, schouderpijn of stijfheid kunnen we vaak heel goed verhelpen. Bij zware blessures je arts raadplegen.

Is dit echt alleen voor beginners?
Nee. Hoewel de focus daar ligt zijn we trots op onze persoonlijke aanpak. Als je meer aankunt, zullen we dat zeker aanreiken.
 

Waar zitten jullie precies?
Van Hallstraat 18 in Wassenaar. Op het kleine industrie terreintje.

Wanneer kan ik starten?
Direct of wanneer het jou schikt. Je inschrijving blijft 30 dagen geldig en je kunt de komende 30 dagen ergens starten.

Zit ik ergens aan vast?
Absoluut niet.

Wat ga ik precies doen tijdens de sessies?
Vooral plezier hebben. Daarnaast een effectieve, full body workout, die speciaal voor beginners is gemaakt. We passen belangrijke grote oefeningen zoals squats, bends, carries, pushes en pulls aan naar jouw niveau. Als dit je nu nog niets zegt, maak je geen zorgen! We zorgen voor je.

Waarom is de prijs zo laag?
We willen mensen een kans geven dit te ervaren. Dat is de investering van onze kant.

Wat zouden de kosten zijn na deze challenge?
Je kunt al bij ons trainen vanaf €20 per week. Volledig begeleid met de Steel Train methode. We raden aan om eerst de challenge te doen en dan te bekijken of je dit het waard vindt.

Ik vind het spannend (geen vraag, wel logisch)
Alle nieuwe dingen zijn spannend. Wij weten wat mensen doormaken en helpen je daarbij. Iedereen bij Steel Train is ontzettend behulpzaam en begripvol. Ga uit je comfort zone en zie dat het daar heel fijn kan zijn.

Welke tijden kan ik trainen?
ma-vrij 06:00-07:00-09:00 17:00-18:00-19:00-20:00  en za-zo 08:00-09:00-10:00-11:00. Ook worden er constant sessies toegevoegd.

Wat voor mensen trainen bij Steel Train?
Je zult bij ons echt alle type mensen vinden, behalve ego's. Leeftijd van 13 tot 75. Gemiddelde leeftijd is begin 30 en ongeveer 60% vrouwen 40% mannenMaar vooral leuke, sociale, behulpzame mensen.

Moet ik iets met voeding?
Moet niet, maar als je af wil vallen of spiermassa op wil bouwen is dit wel slim! Ook daar kunnen we bij helpen als je dat wilt.

Hoe weet ik of ik het leuk vind?
Stel je vind het niet leuk (maken we niet vaak mee) maar het geeft je alleen een fitter, energieker, sterker gevoel. Is dat de mini investering waard?

Wat heb ik verder nodig tijdens de sessies
Sportkleding, schone sportschoenen en optioneel een flesje water. Verder helemaal niets.

Ik schrijf me in via de knop, wat dan?
Als je inschrijving gedaan is, ontvang je meteen een video met de volgende stap en hoe je aanmeld voor je eerste sessie!

Onze leden vertellen...

“Je grenzen verkennen en verleggen onder begeleiding van intrinsiek gemotiveerde coaches die jou graag beter willen maken. Of je nou een getrainde triatlon atleet bent of na 15 jaar bankhangen een poging wilt doen om je oude dag wat functioneler door te komen, ieders niveau is van harte welkom. ieder traint op zijn eigen niveau maar wel met een teamgevoel, iedereen helpt en support elkaar graag. Vrees niet als je blessures hebt of jezelf niet fit acht, dit is juist een een prima reden om eens langs te komen en door te nemen wat STC voor jou kan betekenen. De muziek is ook nog eens top!" 

Alexander Springer

"Na bijna vijf jaar niets doen, was de druk behoorlijk hoog om weer te gaan sporten. Ongeveer een jaar geleden besloot ik me aan te sluiten bij Steel Train. Het begin was best moeilijk (vanwege mijn slechte conditie) maar ik heb er echt van genoten. De sfeer was echt goed en iedereen was zo ondersteunend. De trainers hebben altijd goede alternatieven om de oefeningen op je eigen niveau te doen. Je kunt alles in je eigen tempo doen, geen druk. Ik raad iedereen ten zeerste aan om lid te worden van Steel Train!"

Rachel Martinius-Haket

"Een van de beste dingen die ik zo leuk vind aan Steel Train, is dat iedereen kan beginnen en zich onderdeel van een team kan voelen. Er zijn veel verschillende niveaus van vaardigheden en sterke punten, maar je wordt aangemoedigd om in je eigen tempo te werken."

Andrea Oncale

"Ik ben onlangs lid geworden van STC en ik vind het echt leuk! De trainers zijn geweldig en de trainingen zijn erg gevarieerd, wat het erg leuk maakt door verschillende dingen te leren."

Martine van t Slot-Wils

"Ik ben pas 13, maar ik ga graag naar STC, omdat het een leuke en veilige omgeving is vol met echt ondersteunende mensen. Steel Train is als een tweede thuis!" -Ella

Ella Nel

"Ik train nu sinds januari bij Steel Train en ik vind het fantastisch! Voorheen sportte ik ook al regelmatig, maar ik vond het niet altijd even leuk en vond het lastig om het vol te houden. Dit is compleet veranderd sinds ik aan dit doe! Naast dat de workouts iedere keer weer leuk en afwisselend zijn, is de begeleiding ook ontzettend goed. Ik kan iedereen aanraden om hier te komen trainen; je zal er zeker geen spijt van krijgen en wie weet zelfs (net als ik) een kleine verslaving ontwikkelen!"

Jacobien Smink

"Ik ben een jaar geleden begonnen bij STC en kan het iedereen aanraden! Elke dag weer een uitdagende workout waarbij je zelf je eigen tempo en niveau kan bepalen. Er wordt veel aandacht geschonken aan techniek en je wordt goed begeleid door de trainers. Of je nu een beginner bent of ervaren, deze gym is voor iedereen! Come and join!"

Tessa Schlagwein

"Prettige en persoonlijke aanpak. Wat mij heel erg aanspreekt aan Steel Train is de positieve houding van de leden en trainers. Alles is leuk en alles wat je doet welk niveau ook is positief. Zeer motiverend. Daarnaast merk je al snel resultaat wat het erg leuk maakt! Het is gezellig, sportief, iedereen kan meedoen en het bruist van de positieve energie. Echt een aanrader!"

Mareille van der Hooft

"Na jarenlang rond te hebben gehangen in de sportschool. Waar iedere keer weer dezelfde oefeningen werden gedaan om "fit" te blijven was ik er klaar mee. Weinig variatie en motivatie. Nu 2 maanden bij steeltrain, 2 keer per week een workout, en nu al merkbaar fitter dan jaren ongemotiveerd sportschool bezoek. De workouts zijn heel afwisselend, waardoor je veel verschillende spieren traint en het niet snel gaat vervelen. Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en goed gecoacht. Hierdoor is er ook minder kans op blessures. Ik ben blij dat ik dit ben gaan doen!"

Marc Kortekaas

"Sinds maart 2018 train ik bij STC en daar ben ik super blij mee! De sfeer is fijn, het is er gezellig en ook professioneel. De coaches zijn goed in alles uitleggen en houden ook in de gaten of o.a. je houding goed is. Echt het proberen waard!"

Majken Baardsgaard van Wijk

"Ik ben bepaald geen topsporter maar voel mij prettig en tegelijkertijd uitgedaagd om op een gezonde manier mijn grenzen te verleggen en fitter te worden. Ben je net als ik geen topsporter en voelt de drempel hoog om naar een sportschool te gaan? Overweeg om hier te sporten. Respectvol en motiverend en door de slim doordachte methode kan een beginner prima trainen samen met iemand die fitter is. Iedere oefening kan worden aangepast op het niveau dat jij aan kan en de groep moedigt elkaar aan. De doorsnee sportschool is niet een plek waar ik graag kom. Hier geen modeshows of grote ego’s maar mensen die willen werken aan persoonlijke doelstellingen met respect voor de jouwe."

Mariska Mooten-Jansen

"Nooit gedacht dat ik dit zo geweldig zou vinden! I am totally hooked! Goeie trainers, leuke mensen, doen!"

Karen Schuemie

"Uitstekende plek voor alle niveaus en vaardigheden. Persoonlijke, bekwame en deskundige trainers. De trainingen zijn grondig en gevarieerd. Geweldige mensen, een niet-competitieve sfeer en een geweldige manier om fitter en sterker te worden."

Rick Harman

"De manier waarop Erik en de coaches de sportschool runnen is echt top notch; veel aandacht voor techniek, leuke trainingen, goede tips en oprechte interesse in jou als iemand die probeert jezelf te verbeteren, of het nu gaat om afvallen, fit worden, sterker worden, revalideren van een blessure etc. Wees voorbereid op het zien van dramatische veranderingen in algehele fysieke en mentale conditie! Let's go!"

Thomas Pothof

"Mijn ervaring is erg goed met de afwisselende trainingen, en de ervaren instructeurs. Iedereen traint op zijn eigen niveau wat stimuleert en motiveert. Maar wat voor mij ook een pluspunt is, dat zijn de leuke mensen die gemotiveerd zijn."

Bart Witte

"Lang getwijfeld wat te doen om in beweging te komen. Via facebook in aanraking gekomen met STC. Gestart met 1 maal per week en nu opbouwen. werkt verslavend en erg leuk om te doen. Twijfel je wat te doen.. niet meer twijfelen en meld je aan"

Gerard Kraaijenoord

"Fijne plek om te sporten en om echt fit te worden. Zeer goede begeleiding waardoor de kans op blessures tot een minimum beperkt wordt. Geschikt voor iedereen en voor elk niveau!"

Annette Kortekaas

"Sinds ik hier afgelopen zomer ben begonnen, ben ik 9 kg afgevallen en ben ik fitter, sterker en slanker dan ik ooit in mijn leven ben geweest. Deze sportschool is zo goed als maar kan met professionele training en een groot gemeenschapsgevoel.."

Conor Dunne

"Ik kan Steel Train volledig aanbevelen. Of je nu fit, niet zo fit of wannabee fit bent.. Ik ben momenteel 37 weken zwanger en doe nog steeds de workouts. De coaches helpen mij de bewegingen aan te passen op basis van mijn capaciteiten. Geen excuses om een ​​workout over te slaan, maar vooral super blij dat ik de workouts nog kan doen!"

Mirjam Dirksen

"Begin dit jaar zijn mijn dochter en ik lid geworden van STC. Dit heeft onze verwachtingen echt overtroffen. De gym is geweldig en de trainers zeer competente, geweldige coaches. We vermaken ons bij elke workout, leren nieuwe oefeningen en komen altijd helemaal tot het uiterste."

Niels Aarup

"Steel Train is een geweldige gym. Niet lang nadat STC werd gevonden, sloot ik me aan. Ik voelde me daar meteen welkom. De trainers zorgden voor lessen van hoge kwaliteit. Er is altijd een functionele warming-up om blessures te voorkomen. Ze houden nauwlettend in de gaten hoe u de oefening uitvoert en geven u waar nodig feedback. In de 1,5 jaar dat ik hier trainde, heb ik nooit een grote blessure gehad. Bij elke les heb ik altijd lekker gezweet tijdens de training van de dag. Dat zijn 2 dingen die ik erg belangrijk vind: geen blessures en goed zweten.

"Hier bij STC is er een geweldige sfeer. Voordat de les begint, kun je een leuk gesprek hebben met de leden en wanneer de les eindigt, blijven mensen meestal voor een kopje koffie (of een eiwitshake). Dit is vrij uniek, je zult dit niet bij elke gym zien, laat staan ​​bij een 'normale' sportschool waar iedereen traint met zijn eigen muziek en zijn eigen workout doet.

Door lid te worden van STC word je een gemeenschap van mensen die hun gezondheid en conditie willen verbeteren of behouden. Het delen van deze 'levensstijl' of 'interesse' is erg leuk. Het maakt niet uit wat je fitnessniveau is, omdat je dezelfde interesse deelt.

Ik beveel mensen die hun gezondheid en conditie willen verbeteren en die een leuke manier van trainen willen vinden, aan om contact op te nemen met STC."

George Roman

WAARSCHUWING

De plekken zijn beperkt.

We laten maximaal 15 mensen per 30 dagen toe, omdat we kwaliteit willen waarborgen. (zolang je aan kunt melden is er plek)

Deze prijs gaat verdwijnen.

Iedereen zal begrijpen dat deze prijs onhoudbaar is voor ons. Maar we snappen ook dat we je eerste moeten overtuigen. Daarom doen we dit. We niet hoelang deze prijs blijft. 

30 Dagen Steel Train Challenge

Dit is wat je krijgt

 • 30 Dagen lang 3x per week trainen met ons Steel Train programma voor beginners. (waarde €100)
 • Alle sessies met coach (volledig begeleid van A-Z)
 • Alle sessies volledig persoonlijk aangepast (als personal training maar dan een fractie van de kosten)
 • Toegang tot fitness/workout voortgang app (meetbaar resultaat, waarde €50)
 • Toegang tot Facebook groep met mede challengers
 • Online training course (€50)
 • Accountability coach (wekelijks)( €50)
 • ​Direct starten en trainen wanneer het jou schikt! (7 dagen per week)
 • ​100% fun garantie
 • 100% beginner garantie
 • ​100% persoonlijk resultaat garantie. Niet goed is je geld terug (zonder vragen)

Totale waarde €300,00

100% Garantie
30-dagen geld terug garantie. Geen vragen, geen gedoe, geen problemen!

Veilige Checkout
Beveiligde transacties